Maskinteknik

Tilti började med tekniska översättningar redan år 1999. En framgångshistoria som skrivits av kompetenta och kvalificerade specialiserade översättare inom teknikområdet. Oavsett om det gäller maskinteknik, fordonsindustrin, byggsektorn eller elektroteknik kan vi erbjuda professionella översättningar av högsta kvalitet för olika industrisektorer.

Läs mer

Medicin

Översättningar inom medicin och läkemedel kräver en hög nivå av specialiserad kunskap, precision, ansvarskänsla och kvalitet. Tilti Multilingual känner till dessa höga krav när det gäller på översättningar inom området medicin.

Läs mer

Datorvetenskap och teknik

Oavsett om det gäller operativsystem, videospel, webbplatser eller appar är översättningen av tekniska lösningar krävande och kräver en djup förståelse och kunskap. Det är inte bara det språkliga innehållet som måste anpassas till målmarknaden utan även användargränssnitt, grafik, kommandon, multimediainnehåll och respektive instruktioner.

Läs mer

Ekonomi och juridik

På grund av ett växande globalt nätverk måste juridisk och ekonomisk verksamhet vara tillgänglig över gränserna. Förutom konventionella översättningar till engelska växer även efterfrågan på ytterligare språkkombinationer och certifierade översättningar.

Läs mer

Begär en offert Få en offert inom en timme!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  1. Avsnittet service och språk
  2. Uppladdning av text och kontaktuppgifter
  • Minox
  • Orafol
  • APP
  • Swepro
  • Saint Gobain

Kunder berättar om oss

Vi har haft ett tillförlitligt förhållande med Tilti sedan år 2008 och vi har alltid kunnat lita på en professionell implementering av våra projekt både med avseende på organisationen och översättningens professionella kvalitet. Tilti översätter ett brett utbud av dokument för oss, från artiklar och informationsblad till intyg och avtal.

Counsel
Counsel Western Union Financial Services

Vi berättar om oss

Att arbeta för Tilti innebär intressanta utmaningar, stort ansvar när det gäller beslutsfattande, vilket ofta kräver att tänka utanför ramarna och att reagera snabbt. Och framför allt ett ungt, internationellt, vänligt och roligt team som man bara kan drömma om att vara en del av!

Valerie
Valerie Verkställande direktör