Vårt ständigt växande team består av över 3 000 erfarna och kvalificerade specialiserade översättare, redigerare, tolkar, IT- och terminologispecialister, projektledare och granskare. Tillsammans erbjuder vi professionella språktjänster och innovativa lösningar på högsta nivå till våra internationella kunder. Ett starkt team med stor kunskap och passion för att dina översättningar ska lyckas arbetar dagligen över hela världen och gör även att Tilti Multilingual lyckas. Från projektledning till genomförande och den slutliga layouten är du i goda händer hos oss.

Översättare med målspråket som modersmål

Alla våra översättare är förutom att ha våra 50 målspråk som modersmål även specialiserade experter på något av våra kompetensområden för datorvetenskap och teknik, ekonomi och juridik och medicin. Sakkunnig användning ab branschspecifik terminologi och en konsekvent användning av korrekta termer ger en fullständig enhetlighet i översättningarna.

Genom att använda moderna verktyg har vi möjligheten att sammankoppla alla som är involverade i översättningsprocessen och därmed säkerställa översättningens kvalitet. Bearbetning av dokumenten oberoende av plats och tid är därmed inget problem. Dessutom garanterar översättningsminnen och terminologidatabaser företags- och branschspecifik terminologi och tillhandahåller felfri stavning, skiljetecken och anpassning av textlängder på målspråket.

Projektledning och kvalitetshantering

Från den första kontakten till slutprodukten erbjuder vi våra kunder en komplett tjänst som garanterar att du blir helt nöjd. Med början av översättning och granskning av dokumenten, säkring av terminologin till slutförande av layoutstegen – teamet från Tilti Multilingual GmbH är en tillförlitlig partner vid din sida.

Vårt företag fokuserar på dig som kund. Vi koordinerar samarbetet med översättare och terminologiexperter i en direkt kommunikation med din personliga projektledare. I bakgrunden arbetar kvalitetsansvariga, redigerare, granskare och specialister på desktoppublicering för att fullborda dina översättningar och anpassa dem till målspråket och mediet enligt dina riktlinjer.

Photo:

Kunder berättar om oss

När vi letade efter en professionell översättningsbyrå var vår högsta prioritet att få översättningar av hög kvalitet och tillförlitligt projektstöd.
Vi blev imponerade av Tilti direkt. Vi kan gärna rekommendera Tilti!

Branch Office Head
Branch Office Head Asia Pulp and Paper

Vi berättar om oss

Att arbeta för Tilti innebär intressanta utmaningar, stort ansvar när det gäller beslutsfattande, vilket ofta kräver att tänka utanför ramarna och att reagera snabbt. Och framför allt ett ungt, internationellt, vänligt och roligt team som man bara kan drömma om att vara en del av!

Valerie
Valerie Verkställande direktör