Bli en del av ett framgångsrikt internationellt företag och ledande leverantör av språktjänster i Europa. Vårt team består av över 3 000 erfarna specialiserade översättare och språkexperter runt om i världen. Vi strävar kontinuerligt efter att få nya motiverade medarbetare till vårt företag för att kunna tillgodose vår ständigt växande kundbas och erbjuda Tilti Multilinguals breda utbud med tjänster.

Förutom tillförlitliga språk- och systemtjänster på över 50 olika språk har vi även allt i ett-lösningar för grafik-, webb- och programvaruprodukter.

Karriärmöjligheter

Vi har tyvärr inga lediga jobb för tillfället.

Förstklassig service

Våra kompetensområden omfattar översättningar inom datorvetenskap och teknik, ekonomi och juridik och medicin, korrekturläsning och redigering samt lokalisering och tolkning. Vårt team har även erfarna IT-specialister, granskare, kvalitetsansvariga, terminologispecialister och projektledare för att kunna tillhandahålla förstklassiga tjänster och felfria resultat till våra kunder.

Vår strävan är inte bara översättningar av hög kvalitet utan även en kompetent användning av bransch- och företagsspecifik terminologi. Våra översättare har därför inte bara ett av våra 50 målspråk som modersmål, de är även experter inom deras respektive område.

Relevans är en av våra grundläggande principer

Vi är ett modernt och innovativt tjänsteföretag och vill kontinuerligt förbättra våra produkter. Vi arbetar med den modernaste programvaran som förutom terminologihantering även ger stöd till översättare med underhåll av databaser och kvalitetsstyrning. Tack vare fyra ögon-principen och våra dygnet runt-metoder kan vi även erbjuda våra kunder översättningar av stora textvolymer på kort tid utan att kvaliteten blir sämre

Sedan företaget grundades år 1999 har vi utvecklats till en av de ledande leverantörerna av professionella språktjänster i hela Europa. Förutom Riga har vi under de senaste åren också öppnat översättningsbyråer i Düsseldorf, Wien och London. För oss är det viktigt att ha ett bra nätverk, professionell och personlig utveckling samt ett effektivt samarbete i ett framtidsorienterat och modernt företag med en rättvis ersättning.

Våra medarbetare är den centrala delen i Tilti Multilingual och vi strävar efter en balans mellan arbete och privatliv för våra medarbetare genom att erbjuda mångsidiga ansvarsområden, attraktiva specialfördelar och rättvisa prestationsorienterade ersättningar.

Som en del av vår fortsatta tillväxt letar vi alltid efter kvalificerade, öppensinnade och teamorienterade medarbetare som delar vår passion för språk.

Du hittar våra nuvarande jobberbjudanden på dessa sidor. Är du intresserad av att ingå i vårt team? Skicka sedan in din ansökan med nödvändiga dokument via e-post till [email protected]. Vi ser fram emot att du hör av dig!

Begär en offert Få en offert inom en timme!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  1. Avsnittet service och språk
  2. Uppladdning av text och kontaktuppgifter
  • Western Union
  • Accerol Mittal
  • Dekra
  • Saint Gobain
  • Thyssen Krupp

Kompetensområden