Översättningar:

Våra specialiserade översättare med målspråket som modersmål överför dina dokument och multimediainnehåll pålitligt och snabbt till över 50 olika världsspråk. Vi erbjuder dig olika språktjänster samt en omfattande tjänst för korrekturläsning och redigering. Lär dig mer om våra översättningstjänster.

Läs mer

Lokalisering:

Vi hjälper dig att tala dina kunders språk och förutom språket tar vi även hänsyn till tekniska och kulturella aspekter. Vi har mycket effektiva lokaliseringsverktyg som gör att vi kan anpassa dina dokument, programvara och multimediainnehåll i enlighet därmed. Läs mer om lokalisering.

Läs mer

Tolkning:

Översättningstjänsternas högsta väsen. Vi erbjuder dig simultantolkning och konsekutivtolkning på ett av våra över 50 språk. Hitta en lämplig tolk för ditt evenemang i enlighet med våra kompetensområden. Läs mer om våra tolkningstjänster.

Läs mer

Begär en offert Få en offert inom en timme!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  1. Avsnittet service och språk
  2. Uppladdning av text och kontaktuppgifter
  • UniCredit
  • Thyssen Krupp
  • Minox
  • APP
  • GSK

Kunder berättar om oss

Medlemmarna i Tilti System har ett mycket starkt kundfokus. Jag har arbetat med dem på olika projekt, på olika språk (italienska, polska, tjeckiska, nederländska, spanska etc.) och varje gång uppvisade de stor flexibilitet när det gäller att snabbt och punktligt leverera översättningar av hög kvalitet.

Leadership Development Manager
Leadership Development Manager ArcelorMittal Europe

Vi berättar om oss

Att arbeta för Tilti innebär intressanta utmaningar, stort ansvar när det gäller beslutsfattande, vilket ofta kräver att tänka utanför ramarna och att reagera snabbt. Och framför allt ett ungt, internationellt, vänligt och roligt team som man bara kan drömma om att vara en del av!

Valerie
Valerie Verkställande direktör

Kompetensområden