Across Language Server ger innovativ översättningsteknik med arbetsflödeslösningar. Vi använder även verktyget Across Language Server för att säkerställa ett problemfritt förfarande för våra översättningsprocesser och en jämn kvalitet. Genom att effektivt slå samman olika arbetsprocesser, smidiga leveranser, transparenta processer och gränssnitt stöds hela vårt team med översättare på bästa sätt. Detta gör att vi kan spara kostnader och värdefull tid för din översättningsprocess.

En central plattform – effektiva översättningsprocesser

Tack vare Across Language Server reducerar vi komplicerade processer medan vi arbetar med din översättning. Med hjälp av denna typ av kraftfulla verktyg bryter vi ner hinder och optimerar kontinuerligt våra interna processer.

Vårt projektteam arbetar oberoende och centralt på denna plattform och har inga begränsningar när det gäller filformat. Våra globalt sammankopplade översättare arbetar också med det här verktyget, vilket gör att vi kan slå samman alla framsteg och översättningsfaser för ett optimalt, transparent arbetsflöde och ett perfekt lagarbete.

Across Language Server säkerställer en konsekvent arbetsgrund för våra projektledare, specialiserade översättare, redigerare och korrekturläsare och för alla andra anställda i vårt företag som medverkar i processen. Detta verktyg säkrar din återkommande terminologi tack vare den integrerade terminologidatabasen (översättningsminne). Andra funktioner, t.ex. rapporter och analyser, förenklar det dagliga arbetet för våra översättare och projektledare och optimerar våra förfaranden.

Fördelar i översättningsprocessen

 • Kortare översättningsfaser
 • Effektiva och transparenta processer
 • Ökade kvalitetskrav
 • Bearbetning av olika filformat
 • Centralisering och automatisering
 • Central översättningsgrund
 • Sömlösa processer och optimala procedurer
 • Öppna gränssnitt för att integrera dina system
 • Stöder nästan alla språk och vanliga filformat

Kvalitetshantering

Förutom stavnings- och terminologikontroll är även en andra korrekturläsning och fyra ögon-principen viktiga åtgärder i vår kvalitetsstyrning. Eftersom alla våra översättningar korrekturläses av en redigerare eller en andra översättare med målspråket som modersmål optimeras dessa processer med hjälp av Across Language Server-verktyget över alla platser. Alla inblandade språkexperter kan publicera enskilda kommentarer eller göra ändringar om de har motsvarande behörigheter. Platsoberoende redigeringar och effektiva korrigeringsfaser minskar inte bara granskningstiden utan ger även en jämn kvalitet.

Processoptimering och terminologi

Som leverantör av översättningstjänster hanterar och koordinerar vi dina översättningar centralt i ett omfattande nätverk med språkexperter i hela världen. För att kunna samordna projekten internt använder vi mycket effektiva verktyg som Across. Vi kan därmed effektivt automatisera manuella steg, till exempel administrativa uppgifter och dokumentationer. Dessutom garanterar vi ett enkelt och säkert genomförande av projektet.

Översättningsminnet sparar återkommande ord och fraser i en central databas och föreslår dem automatiskt vid senare översättningar. Detta gör att din terminologi säkras och även företagets identitet i din kommunikation.

Kvalitet och tillförlitlighet är vår styrka

Lita på oss – en stark partner för dina översättningsprojekt. Vi sätter bästa språkkvalitet och fullständig kundnöjdhet först. Kontakta oss snabbt och enkelt med vårt kontaktformulär. Om du behöver ytterligare information eller vill få individuell information hjälper vårt team dig gärna via telefon.

Begär en offert Få en offert inom en timme!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
 1. Avsnittet service och språk
 2. Uppladdning av text och kontaktuppgifter
 • BNP Paribas
 • Western Union
 • Saint Gobain
 • APP
 • Accerol Mittal

Kunder berättar om oss

Tilti har hjälpt oss med medicintekniska översättningar av programvara, bruksanvisningar och textning i över fem år. Vi uppskattar resultatens höga kvalitet och den okomplicerade och snabba behandlingen av projekten. Arbetet för vårt team förenklas tack vare att vi har en fast kontaktpartner på Tilti som mycket väl känner till våra individuella behov.

CEO
CEO INNOFORCE

Vi berättar om oss

Att arbeta för Tilti innebär intressanta utmaningar, stort ansvar när det gäller beslutsfattande, vilket ofta kräver att tänka utanför ramarna och att reagera snabbt. Och framför allt ett ungt, internationellt, vänligt och roligt team som man bara kan drömma om att vara en del av!

Valerie
Valerie Verkställande direktör

Kompetensområden