MemoQ är ett av våra översättningsverktyg (datorstödda översättningar). Det har sitt eget användargränssnitt och underlättar för databasstödda översättningar. Användningen av detta verktyg kan inte alls jämföras med maskinöversättningar. Våra översättare använder endast hjälpverktyg på ett förnuftigt, medvetet sätt och för översättningsprojektet.

Dina fördelar i korthet

 • Projektautomatisering: Automatisering av administrativa projektuppgifter. Med smidiga processer minimerar vi inte bara våra insatser utan även dina kostnader.
 • Projektöversikt: Vi övervakar, koordinerar och kontrollerar effektivt utvecklingen av ditt översättningsprojekt.
 • Omfattande granskningar: Förutom vårt globala nätverk med översättare och redigerare medverkar de även i alla faser för att säkerställa ökad tidsbesparing vid korrigeringar.
 • Filformat: MemoQ kan bland annat bearbeta följande format: MS Office-filer, XLIFF, ttx, sdlxliff, text, XML, HTML, OpenOffice, Java (*.properties), Windows NET (*.resx), TXML (Wordfast), Adobe InDesign, Adobe Framemaker, AuthorIT, Typo 3, MS Visio.
 • Terminologihantering: Tack vare integrerade terminologidatabaser ger MemoQ automatiskt förslag på återkommande fraser eller identiska specialtermer under översättningen.
 • Kvalitetshantering: Genom att använda MemoQ kan våra översättare kontrollera allt innehåll när det gäller användning av terminologi, formatering eller felstavning genom stavningskontroll och korrigering av format.

Omfattande lokaliseringar

På grund av en ökande globalisering är tillgång på programvara eller webbplats på flera språk en avgörande faktor för produktens framgång. Programvaruprodukter och webbplatser har mycket speciella funktioner som resulterar i en konventionell översättning som tänjer på gränserna. Förutom stavningskontroll och terminologihantering kan MemoQ även hjälpa oss att kontrollera texternas längd, platshållartext, överlappning, kontrolltecken och dold text. Därför är utmaningar med lokalisering inga problem för oss.

När vi använder det här verktyget extraherar vi texten i din programvara eller webbplats och exporterar sedan översättningarna tillbaka direkt till källmediet. Därmed implementeras alla processer för översättning och lokalisering på ett effektivt sätt. Därför genomför vi inte bara ditt projekt med den högsta språkliga nivån utan även snabbt och i tid med dina deadlines.

Kvalitetshantering genom automatiserade processer

Eftersom kvaliteten på översättningarna är av högsta prioritet för oss använder vi även funktionerna i MemoQ för att övervaka och förbättra våra resultat. Våra erfarna lokaliseringsexperter arbetar i enlighet med exakta riktlinjer och bestämmelser för kvalitetshantering. Vi automatiserar kontinuerligt våra processer med detta verktyg och förbättrar både den interna och den externa kommunikationen.

Din starka partner för övertygande resultat

Behöver du översättnings- och lokaliseringstjänster av högsta kvalitet med professionella och övertygande resultat? Vi kommer med vår omfattande erfarenhet, effektiva verktyg och specialöversättare med målspråket som modersmål att ge dig stöd i allt från översättning av användargränssnitt till lokalisering av all grafik till anpassning av webbappar och omfattande funktionstester.

Kontakta oss eller använd vårt kontaktformulär för en första kontakt.

Begär en offert Få en offert inom en timme!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
 1. Avsnittet service och språk
 2. Uppladdning av text och kontaktuppgifter
 • Swepro
 • Western Union
 • BNP Paribas
 • Accerol Mittal
 • Dekra

Kunder berättar om oss

Vi ser Tilti som en pålitlig leverantör av översättningar av hög kvalitet. Kommunikationen med företagets projektledare är professionell, snabb och vi är helt nöjda med dem.

Management Assitant
Management Assitant ThyssenKrupp System Engineering

Vi berättar om oss

Jag är stolt över vårt team som är professionellt och hängivet och alltid redo att anstränga sig lite extra för att ge utmärkt prestanda. Att sträva efter framsteg är vår nyckel till framgång, vi avancerar genom att använda ny teknik och att göra skräddarsydda lösningar!

Olga
Olga Kundservice, Skandinavien

Kompetensområden