Letar du efter professionella specialiserade översättare för att översätta dina dokument eller ditt multimediainnehåll till ett annat språk med en hög kvalitet och konsekvent terminologi? Behöver du en expressöversättning och vill att någon professionell person ska tillhandahålla en expert- och certifierad översättning av ett dokument med officiellt eller juridiskt innehåll? Eller är det kanske dags att ge dina kunder en bruksanvisning för dina produkter med hjälp av en flerspråkig teknisk översättning? I alla dessa fall är vi rätt partner för dig.

Vi kan dessutom hjälpa dig med våra redigeringstjänster, som omfattar allt från korrekturläsning till tvåspråkig redigering, där vi noggrant granskar och korrigerar dina texter.

Oavsett vilken översättningstjänst du vill ha kommer vi framgångsrikt att genomföra ditt projekt på ett snabbt och smidigt sätt.

Fördelar med kompetenta översättningar

Tala kundernas språk och öka effektivt din försäljning. Språk är vår passion och vi kommer att tillförlitligt göra dem till ditt verktyg med specialiserade översättare med målspråket som modersmål.

Vi anpassar vår professionella översättningstjänst och alla andra tjänster efter dina krav. De omfattar:

Översättningar med garanterad kvalitetsstandard

Våra översättningstjänster baseras på riktlinjerna enligt kvalitetsstandarderna ISO 9001 och ISO 17001. Vi arbetar tillförlitligt enligt ”fyra ögon-principen” och säkerställer bästa resultat och 100 % kundnöjdhet. Alla texter behandlas och kompletteras av certifierade översättare med målspråket som modersmål.

Ett globalt nätverk

Vårt globala nätverk består av en pool med över 3 000 erfarna översättare med målspråket som modersmål och som är experter inom ett av våra specifika kompetensområden. Alla våra professionella språkexperter genomgår regelbundna tester och kvaliteten på texterna utvärderas av vår kvalitetshantering. Vi väljer därför alltid ut de bästa lingvisterna i enlighet med dina krav och texternas svårighetsgrad vilket gör att vi alltid garanterar högsta kvalitet på våra tjänster.

Våra lingvister arbetar pålitligt och på högsta nivå för att du ska uppnå framgång och de befinner sig på platser från Santiago de Chile till Tokyo och har därför alltid rätt översättare för ditt projekt.

Omfattande teknisk kunskap

För att skapa en smidig översättningsprocess för dig arbetar vi med alla vanliga originalformat och levererar resultatet i önskat slutformat. Om så önskas arbetar våra översättaren med hjälpfulla och kraftfulla program verktyg (t.ex. Translation Memory Systems , Trados, Across, memoQ, Transit) för att alltid garantera översättningar av hög kvalitet. Vi använder aldrig maskinöversättningar och vi garanterar alltid att du får individuella resultat av hög kvalitet av erfarna experter.

Tolkning till över 50 språk

Vi erbjuder dig en målinriktad och kompetensspecifik professionell översättningstjänst på över 50 olika språk. Dessa omfattar även krävande språk som kinesiska eller språk som går från höger till vänster som arabiska och hebreiska. Vi översätter tillförlitligt och snabbt dina texter till alla europeiska och moderna världsspråk. Dessutom är alla typer av texter i goda händer hos våra språkexperter och kan snabbt bearbetas i högsta kvalitet tack vare vårt internationella nätverk.

Vill du tala dina kunders språk och integrera översättningarnas effekter? Låt oss ta oss an detta projekt tillsammans. All information kommer naturligtvis att behandlas med absolut diskretion.
Eftersom varje kund och varje översättning har olika krav ger vi dig gärna individuella och kostnadsfria råd angående ditt nästa projekt.

Begär en offert Få en offert inom en timme!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  1. Avsnittet service och språk
  2. Uppladdning av text och kontaktuppgifter
  • GSK
  • Western Union
  • BNP Paribas
  • Swepro
  • Dekra

Kompetensområden