Sedan etableringen år 1999 har Tilti Multilingual utvecklats till en av de ledande leverantörerna av språk- och lokaliseringstjänster i Europa. Vårt nätverk med kvalificerade översättare består av över 3 000 språkexperter. Detta gör det enklare för oss att implementera projekt inom en mycket kort tid och med högsta möjliga kvalitet.

Komplett uppsättning tjänster – kompetens och kvalitet

Vi är representerade i hela världen med översättningsbyråer i Düsseldorf, Wien, London och Riga. Vi erbjuder våra kunder en komplett uppsättning tjänster, från projektplanering via bearbetning till dokumentens slutliga layout. Vårt utbud av tjänster omfattar:

 • Översättningar: (dokumentöversättningar, certifierade översättningar, multimediaöversättningar, desktoppublicering, expressöversättningar, specialiserade översättningar, redigering och korrekturläsning, patentöversättningar, SAP-översättningar, terminologihantering)
  Läs mer om vår översättningstjänst.
 • Lokaliseringar (översättning av e-handelsplatser, SEO-översättningar, lokalisering av programvara, webbplatsöversättningar)
  Läs mer om våra tjänster inom området lokalisering.
 • Tolkning (konsekutivtolkning, simultantolkning)
  Läs mer om våra tolkningstjänster.

Förutom översättare och projektledare arbetar vi med erfarna tolkar, redigerare samt specialister och programmerare av desktoppublicering. Därför har vi gradvis kunnat utöka vårt erbjudande. Under de första åren av företagets historia specialiserade vi oss i första hand på översättningar inom det tekniska området. Idag kan vi erbjuda omfattande expertis inom områdena datavetenskap och teknik, ekonomi och juridik samt medicin.

Experter med målspråket som modersmål

Våra språkexperter har ett av målspråken som modersmål och har därför en när anknytning till dess språkliga, juridiska och sociala attribut. De är dessutom kvalificerade och specialiserade inom våra kompetensområden. På så sätt säkerställer vi till att korrekt terminologi och ämnesspecifika formuleringar används på ett konsekvent sätt.

I översättningsprocessen arbetar vi dessutom med avancerad programvara och innovativa verktyg som ger våra översättare stöd när det gäller terminologihantering och kvalitetshantering. Därmed kan vi garantera en jämn kvalitet som överensstämmer med standarderna ISO 9001 och ISO 17100.

Vår kompletta uppsättning tjänster övertygar kunder över hela världen.

Språktjänster på över 50 världsspråk

Tack vare vårt omfattande nätverk med översättare kan vi erbjuda språktjänster på mer än 50 världsspråk. Förutom de vanliga europeiska språken som engelska, franska, spanska, tyska och italienska ingår även typografiskt krävande språk, som kinesiska eller språk som läses från höger till vänster. Övertyga dig själv om vårt språkval.

Behöver du hjälp av en erfaren språkexpert? Använd då vårt kontaktformulär eller ring oss för en första kontakt. Vår projektledning ger dig gärna mer information om våra tjänster och svarar på dina frågor.

Begär en offert Få en offert inom en timme!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
 1. Avsnittet service och språk
 2. Uppladdning av text och kontaktuppgifter
 • Orafol
 • Thyssen Krupp
 • Saint Gobain
 • Swepro
 • Minox

Kompetensområden